Kaikki hintani sisältävät 24% alv.
Laskutuspalvelunani toimii Ukko.fi
Hinnat voimassa 1.8.2019 alkaen

ESITTELY-SLIDER
HINNASTO

Jokainen kuvaustuokio on ikimuistoinen, jokainen malli on ainutlaatuinen ja jokainen kuva kertoo jotain. Miksi minä teen tätä? Siksi että rakastan tätä.

- Ilona -

Kuvauksista kanssani

Jokainen kuvaustuokio on yksilöllinen ja kuvaus täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti toteutettu. Kuvaukset suoritetaan etukäteen sovitussa miljöössä ja kuvaus etenee täysin koiran ehdoilla. Kuvauksissa on tärkeää palkita koiraa usein ja toimia kiireettömästi. Kuvattavaksi sopivat kaikki koirat riippumatta iästä tai luonteesta, ulkomuodosta puhumattakaan. Koiran hyvinvointi on kanssani aina etusijalla, eikä sitä pakoteta tai muutoin stressata kuvauksissa. Ajallisesti kuvaukseen menee noin tunti tai enemmän, riippuen täysin koirasta. Kuvaushinta muodostuu asiakkaan valitsemien kuvien määrän perusteella. 

Potretit koirasta tai teistä yhdessä, action, harrastukset, pentutapaamiset, leirit ym. Olipa kuvaustarpeesi minkälainen tahansa, elä epäile ottaa yhteyttä kysyäksesi lisätietoa kuvauksista ja hinnoista.

Kuvaushintaan sisältyy

  • Kuvauksien ja miljöön suunnittelu viestitse (esim. sähköpostilla tai Facebookissa)
  • Henkilökohtainen koevedosgalleria, josta asiakas valitsee haluamansa kuvatiedostot
  • Kuvia saa ostettua lisää myöhemminkin. En kuitenkaan lupaa kuvien saatavuutta enää 3kk jälkeen.
  • Kaikki kuvat toimitan kahdessa koossa; soveltuvaksi sosiaaliseen mediaan jaettavaksi sekä erilaisten kuvatuotteiden/suurennosten teettämiseen.
  • Kuvien yksityinen käyttöoikeus. Kaupallinen käyttö vain erikseen sovitusti!
  • Matkakustannukset 20 km säteellä Kaavilta. Kauemmas matkustaessani veloitan kilometrikorvauksen tai esim. bussilippujen hinnan.

Ilona mikkonen | Koiravalokuvaaja

mikkonen1ilona@gmail.com